Portfolio: Keukens

Inspiratie nodig voor uw nieuwe keuken? Bekijk dan ons portfolio! Al meer dan 30 jaar ontwerpen wij vanuit de Drechtsteden keukens voor particulieren, schepen, bedrijven en project locaties. Of het nu gaat om losse artikelen of het ontwerp van een complete keuken bij ons bent u aan het juiste adres. Zoek artikelen uit om uw keuken compleet te maken of gewoon te vernieuwen.

2024-02-16T08:49:26+01:00

Jansen

Een nieuwe keuken mogen leveren bij Familie Jansen. De keuken is het merk Hacker in de kleur wit UV Matlak met dezelfde kleur korpus. Er is gekozen voor een industriële greep Graustahl Vintage met een midden greep positie. De apparatuur is van Neff en Quooker in de kleuren zwart en grafiet. Het werkblad is een natuurstenenblad van Kemie in de kleur Nero Zimbabwe Anticato.

2024-02-16T08:50:05+01:00

Dordrecht

Een nieuwe keuken mogen leveren in Dordrecht. De keuken is van Rotpunkt in de kleur Clay Dark HPL XT met dezelfde kleur korpus. Er is gekozen voor een industriële greep Graustahl Vintage met een midden greep positie. De apparatuur is van Neff en Quooker in de kleuren zwart en grafiet. Het werkblad is een natuurstenenblad van Kemie in de kleur Nero Zimbabwe Anticato.

Klaar om langs te komen?

Ontvang een passend advies in onze showroom