Over de keuken & badkamer
speciaalzaak in Zwijndrecht

Welkom bij Keuken-Line & Bad-Line. De keuken speciaalzaak gelegen in Zwijndrecht. Al meer dan 40 jaar ontwerpen wij vanuit de Drechtsteden keukens voor particulieren, schepen, bedrijven en project locaties.

Wij luisteren naar jouw wensen. Zo begint elk succesverhaal. Wij leveren immers maatwerk, zowel wat jouw beschikbare ruimte als speciale wensen betreft. Van ontwerp tot plaatsing, wij maken jouw interieurdromen wanneer het jou uitkomt en we gaan door totdat jij je thuis voelt.

Uw ideale keuken

Complete keukens, keukenkasten, keukenbladen in ceramics, kunststof of in natuursteen, apparatuur, achterwanden, vloertegels, keuken accessoires.

Onze professionele medewerkers staan voor u klaar, om samen met u, uw droom keuken te ontwerpen. Wij begeleiden u in het maken van keuzes, de bestelling, de aflevering, de montage en de eindoplevering.

Ook voor moderne badkamers

Bad-Line badkamers helpt u bij het verwezenlijken van uw droombadkamer. Voor iedereen ziet de badkamer er weer anders uit. Een badkamer die u ’s morgens doet ontwaken en waar u ’s avonds in kunt ontspannen.

Als u de afmetingen van uw badkamer meeneemt kunnen wij een tekening opmaat maken zodat u een idee kunt krijgen van uw nieuwe badkamer. Aan de hand van een 3-Dimensionale foto realistische weergave kunt u de totale badkamer belevenis ervaren. Ziet u uzelf al in uw nieuwe badkamer.

Klaar om langs te komen?

Ontvang een passend advies in onze showroom