Alles voor uw
nieuwe droom
badkamer

Welkom bij Bad-Line!

Bij Bad-Line Zwijndrecht helpen wij u graag om uw droombadkamer tot leven te brengen! Of u nu op zoek bent naar een klassiek, stijlvol ontwerp of naar iets moderns en unieks; in onze badkamer showroom maakt u kennis met compleet ingerichte badkamers die stuk voor stuk passen bij één van de woonstijlen waar u naar op zoek bent.

Met een ruime keuze aan ontwerpen, stijlen en materialen hebben we alles in huis om droom badkamers te realiseren. Onze creativiteit en de smaakvolle inrichting van de badkamer showroom brengen u op nieuwe ideeën en laten u een eigen badkamerstijl ontdekken. Onze badkamer specialisten bieden nuttig ontwerpadvies, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen voor uw droom badkamer. Alleen een bad vernieuwen? Ook voor kleine aanpassingen en renovaties bent u bij ons op het juiste adres. Kom vandaag nog langs om te zien wat Bad-Line Zwijndrecht voor u kan betekenen!

Van badkamerontwerp tot realisatie

Wie droomt er niet van een prachtige badkamer? Een nieuwe badkamer is een investering waar u jarenlang van wilt genieten. Maar waar begint u als u een nieuwe badkamer wilt laten ontwerpen en realiseren? Bij het maken van een goed badkamerontwerp komt veel kijken. Het begint met het bepalen van uw wensen en de mogelijkheden van de ruimte. Daarna moet u nog een heleboel beslissingen maken over de indeling, de materialen, de kleuren en de verlichting.

Gelukkig kunt u rekenen op professionele hulp van Bad-line in Zwijndrecht bij het realiseren van uw droombadkamer. Onze specialisten helpen u bij het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke oplevering. Zo weet u zeker dat uw nieuwe badkamer perfect past bij uw wensen en behoeften.

Een 3D foto van uw nieuwe badkamer

Als u de afmetingen van uw badkamer meeneemt naar onze showroom in Zwijndrecht, kunnen wij een tekening op maat maken zodat u een idee kunt krijgen van uw nieuwe badkamer. Aan de hand van een 3-Dimensionale foto krijgt u een realistische weergave en een goed beeld van de ruimte. Met deze handige en innovatieve techniek kunt u visualiseren hoe verschillende kleuren, tegels, verlichtingen en meubels eruit zullen zien in uw badkamer. Het is een geweldige manier om een goed idee te krijgen van hoe uw toekomstige badkamer eruit zal zien voordat u begint met verbouwen. Bad-Line heeft jarenlange ervaring in het maken 3D foto’s en zorgt ervoor dat uw badkamer er op zijn best uitziet. Bovendien is het een leuke en creatieve manier om jouw badkamer te presenteren aan vrienden of familie.

Uw nieuwe of gerenoveerde badkamer in 3 stappen

Bij Keuken-line werken we altijd met 3 aankoopfases:

Badkamerinspiratie

Raak geïnspireerd door onze uitgevoerde projecten én bekijk de droom badkamers die we gerealiseerd hebben. We maken alle badkamers geheel op maat in de gewenste stijl. Voor ons staat één ding voorop: u tot in elk detail blij maken met uw nieuwe badkamer!

Hoogwaardige merken

Vindt u natuurlijk bij Keuken-Line & Bad-Line!

Klaar om langs te komen?

Ontvang passend badkameradvies in onze showroom

Wij hebben al vele klanten in Zwijndrecht en omstreken geholpen met hun droombadkamer. Wij denken graag met u mee om de perfecte badkamer te creëren die past bij uw persoonlijke smaak en budget. Laat ons de zorgen uit handen nemen en geniet binnenkort van een badkamer waar u elke dag weer blij van wordt!