Alles voor uw
nieuwe droom
badkamer

U bent van harte welkom in onze showroom

Welkom bij Bad-Line.

Is het moment aangebroken om uw badkamer en/of toilet te vernieuwen? Dan bent u bij Bad-Line te Zwijndrecht aan het juiste adres. In onze badkamer showroom maakt u kennis met compleet ingerichte badkamers die stuk voor stuk passen bij één van de woonstijlen waar u naar op zoek bent. Design Badkamer of Retro Badkamer? Onze creativiteit en de smaakvolle inrichting van onze badkamers, brengt u op nieuwe ideeën en zorgt ervoor dat u gaandeweg uw badkamerstijl ontdekt! Laat u adviseren door onze ervaren badkamer specialisten. 

Alle soorten badkamers

Bad-Line badkamers helpt u bij het verwezenlijken van uw droombadkamer. Voor iedereen ziet de badkamer er weer anders uit. Een badkamer die u ’s morgens doet ontwaken en waar u ’s avonds in kunt ontspannen.

Als u de afmetingen van uw badkamer meeneemt kunnen wij een tekening opmaat maken zodat u een idee kunt krijgen van uw nieuwe badkamer. Aan de hand van een 3-Dimensionale foto realistische weergave kunt u de totale badkamer belevenis ervaren. Ziet u uzelf al in uw nieuwe badkamer.

Inspiratie

Raak geïnspireerd door onze uitgevoerde projecten én doe nieuwe inspiratie op via onze website. We maken alle badkamers geheel op maat in de gewenste stijl. 

“Voor ons staat één ding voorop: je tot in elk detail blij maken met jouw nieuwe badkamer”

Inspiratie
Portfolio

Klaar om langs te komen?

Ontvang een passend advies in onze showroom

Plan uw afspraak